به گزارش سرویس ترجمه رانیا مدیا از بانک جهانی، با تشدید بحران جهانی آب و هوا، اثرات مخرب آن بر سلامت و رفاه انسان نیز تسریع خواهد شد. هیچ کس در سراسر جهان دور از دسترس نیست، اگرچه میلیون ها نفر – به ویژه، زنان، کودکان، افراد مسن، جوامع هویتی به حاشیه رانده شده، افراد آواره، افرادی با شرایط بهداشتی از قبل موجود، و کسانی که در فقر زندگی می کنند – از جمله این افراد هستند.
تغییر شرایط آب و هوایی بار بیماری را تغییر می دهد، از جمله با افزایش بیماری ها و مرگ و میر ناشی از گرما. تغییر الگوهای انتقال بیماری های عفونی، افزایش احتمال شیوع بیماری های کشنده و همه گیری ها؛ بدتر شدن پیامدهای سلامت مادر و کودک؛ و تشدید اثرات بهداشتی ناشی از رویدادهای شدید آب و هوایی مانند سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگلی و طوفان باد.
تغییرات آب و هوایی همچنین فشارهای قابل توجهی بر سیستم های بهداشتی وارد می کند و همزمان تقاضا برای خدمات بهداشتی را افزایش می دهد و در عین حال توانایی سیستم برای پاسخگویی را مختل می کند. علاوه بر این، بحران آب و هوا به سرعت دسترسی به نیازهای اساسی انسان مانند امنیت غذایی، آب آشامیدنی سالم و بهداشت، و هوای پاک را بدتر می کند. نتیجه، طبق دادههای جدید بانک جهانی، این است که تغییر آب و هوا میتواند منجر به هزینههای مازاد بهداشتی در کشورهای با درآمد پایین و متوسط حداقل ۲۱ تریلیون دلار تا سال ۲۰۵۰ شود که معادل تقریباً ۱.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی پیشبینیشده آنها است.